Antena 3 CNN Actualitate Fostul avocat al lui Cornel Dinicu, explică de ce a renunțat la caz: ”Am fost amenințat. Se pare că la București deranjăm”

Fostul avocat al lui Cornel Dinicu, explică de ce a renunțat la caz: ”Am fost amenințat. Se pare că la București deranjăm”

Reacţie de ultimă oră a fostului avocat al lui Cornel Dinicu. Chemat azi la parchetul din Ploieşti, pentru audierea patronului Fermei Dacilor, acesta a spus că a renunţat să-l mai reprezinte pe Dinicu după ce a primit mai multe ameninţări.

de Andreea Ştefan    |    22 Ian 2024   •   15:23

Avocatul susţine că asupra lui ar fi fost făcute presiuni de la Bucureşti.

”Din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea și a telefoanelor de amenințare pe care le-am primit de la diverse persoane.

Momentan, nu știu. O să verificăm și noi de unde și în ce fel, dar nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului în acest dosar și am decis să mă retrag. Au fost telefoane de amenințare și presiuni puse ca eu să mă retrag din acest dosar.

În acest moment nu știu care sunt motivele, dar am găsit de bun augur să vă spun”, a declarat Bogdan Annei.

Citește și: Cauza izbucnirii incendiului de la Ferma Dacilor, o nouă ipoteză. Angajat: ”Nu am niciun dubiu! Nu s-a gândit nimeni că lucrurile vor scăpa de sub control și vor muri oameni!”

Întrebat ce i s-a spus în apelurile telefonice de amenințare, fostul avocat al lui Cornel Dinicu a răspuns: ”Indicii ca să mă retrag din acest dosar și să nu mai particip. Chiar am vrut să-mi fac treaba așa cum știu mai bine, însă se pare că de la București deranjăm”.

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor avocat Cornel Dinicu
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close