Antena 3 CNN Actualitate Gafa pe care a făcut-o Gabriel Oprea, fostul ministru al Apărării, în timpul unei emisiuni: ”Părul alb este o boală. Eu folosesc un șampon”

Gafa pe care a făcut-o Gabriel Oprea, fostul ministru al Apărării, în timpul unei emisiuni: ”Părul alb este o boală. Eu folosesc un șampon”

Gabriel Oprea, fost lider politic, vicepremier și ministru în mai multe guverne, a declarat că ”părul alb este o boală”, în timpul unei emisiuni, și că el apelează des la astfel de servicii de îngrijire a părului.

Gafa pe care a făcut-o Gabriel Oprea, fostul ministru al Apărării, în timpul unei emisiuni: ”Părul alb este o boală. Eu folosesc un șampon”
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    20 Noi 2023   •   21:32

Gabriel Oprea a răspuns celor mai incomode întrebări adresate de gazda emisiunii ”40 de întrebări, cu Denise Rifai”, atât despre întreaga cariera politică, dar și celor legate de viața privată.

La întrebarea: „Vă dau lacrimile la pensat?”, fostul șef al Internelor a ținut să sublinieze că apelează la serviciile cosmeticienei soției sale.

Politicianul român a mai vorbit și modul în care își îngrijește părul. Gabriel Oprea a mărturisit că folosește un șampon împotriva albirii părului și spune că, de fapt, acest proces de albire este o boală.

Citește și: Gabriel Oprea, mărturii sincere despre moartea polițistului Bogdan Gigină: ”Am fost țintă politică”

”În primul rând că folosesc un șampon, nu mă vopsesc, folosesc un șampon, care… Știți ce înseamnă albirea părului? Albirea părului este o boală a părului, dar sunt două condiții ca să poți să aplici acest șampon.

Primul lucru este să ai păr pe cap și al doilea, să mai ai pigment 10-15%. Și am. Deci, de două ori pe lună mă dau cu acest șampon, pentru păr grizonant, care are această culoare.

Doi. Soția mea are o cosmeticiană de vreo 20 și ceva de ani, foarte serioasă, care ne vine acasă. În momentul când termină tratamentul soția mea, urmez și fac și eu tratament, inclusiv se ocupă și de sprâncenele mele. Nu, nu-mi dau lacrimile”, a declarat Gabriel Oprea, în cadrul emisiunii.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close