Antena 3 CNN Actualitate Gheboasă sfidează procurorii DIICOT după ce a fost eliberat: "Cu toată tehnologia, tot v-am fraierit"

Gheboasă sfidează procurorii DIICOT după ce a fost eliberat: "Cu toată tehnologia, tot v-am fraierit"

Cântărețul Gheboasă a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după ce a fost eliberat de procurorii DIICOT, fiind suspect într-un dosar de trafic de droguri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mar 2024   •   19:55

Trapperul Gheboasă s-a înregistrat în timp ce cânta o manea a lui Nicoale Guță și a postat-o pe rețelele de socializare, ca reacție după ce procurorii DIICOT l-au eliberat. Trapperul a fost dus ieri la audieri într-un dosar de trafic de droguri.

"Încercați să mă vânați dar nu reușiți. Am ajuns mult prea departe ca să mă opriți. Urmăriți-mă de vreți și prin satelit. Cu toată tehnologia, tot v-am fraierit. Nu mai încercați să mă urmăriți. Sunt pe insulă în vacanță cu fetele mele", sunt versurile piesei pe care Gheboasă le-a cântat în clipul de pe rețelele de socializare.

Gheboasă, în vârstă de 22 de ani, a fost adus la audieri vineri, după ce, joi seară a fost ridicat din București, de pe Bulevardul Timișoara, fiind audiat într-un dosar de trafic de droguri.

Acesta este cercetat și pus sub acuzare pentru că în luna februarie a oferit cu titlul gratuit, cantități de canabis inclusiv unor elevi, în proximitatea unei școli.

"Nu este nimic nou. Călcăm și noi pe urmele celor de afară. Rapperi care și-au împușcat nevestele în ceafă și acum sunt la pușcărie. Cam așa este lumea asta. Mai complicat și mai trist este că ne scapă copiii prin lumea asta. Este o lume foarte periculoasă, eu nu pot să îi sfătuiesc pe părinții decât să se transforme în securiști cu copii lor, altă soluție n-ai", a spus Mirel Curea, jurnalist Evenimentul Zilei, în direct la Antena 3 CNN.

 

×
Subiecte în articol: Gheboasă trafic de droguri
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close