Antena 3 CNN Actualitate Gică Hagi va antrena Farul Constanța, după fuziunea Viitorul-Farul

Gică Hagi va antrena Farul Constanța, după fuziunea Viitorul-Farul

Gică Hagi revine pe bancă, după un an de zile de pauză, la noua echipă FC Farul Constanța, formată după fuziunea Farul și Viitorul.

Gică Hagi va antrena Farul Constanța, după fuziunea Viitorul-Farul
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    21 Iun 2021   •   14:30

Evenimentul a fost marcat printr-o conferinţă de presă la care au participat Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica şi autorităţile locale.

Anunţul a fost făcut de Gică Popescu, preşedintele noului club care a rezultat din fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanța.

„Această fuziune este cea mai importantă mișcare sportivă din istoria sportului autohton. Pentru mine are o dublă însemnătate. Sunt aici în calitate de președinte al Farului Constanța și întoarcerea pe bancă a lui Gică.

Este fuziunea acestor branduri și, al doilea lucru, întoarcerea pe bancă a lui Gică Hagi”, a declarat Gică Popescu la eveniment.

„Va exista un singur nume, un singur brand: Farul. Toate echipele de la juniori se vor numi Farul. Academia Gheorghe Hagi se va ocupa de copiii între 8 și 13 ani. Toți juniorii vor fi în pepiniera Farului”, a mai adăugat Gică Popescu.

Farul Constanța va avea un acționariat compus din Gheorghe Hagi, Zoltan Iașko și Ciprian Marica, potrivit Pro Sport.

Gică Hagi a anunțat deja primele transferuri la noua echipă din Constanța. Fundașul central Ionuț Larie, portarul Marian Aioani de la Chindia și atacantul Adrian Petre ar urma să se alăture Farul Constanța, potrivit Ziare.com.

Stadion nou pentru Farul Constanța

Primarul orașului Constanța, Vergil Chițac, a promis un stadion nou pentru FC Farul Constanța, în cadrul conferinței de presă în care a fost făcut anunțul fuziunii. 

„Vom reconstrui stadionul, acum suntem în stadiul de fezabilitate, îl vom termina în curând. Se va finaliza în două luni, după care vom merge la CNI să facă proiectul și licitația, sunt convins că vom găsi și acolo înțelegere.

Vom explora și alte modalități ca primăria să fie implicată în funcționarea clubului. Eu, ca primar, promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca echipa Farul să joace cât mai curând pe noul stadion și să atingă nivelul de ambiție pe care și l-a propus”, a spus primarul Constanței, la conferința de presă.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Farul Constanta
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close