Antena 3 CNN Actualitate Gropi săpate pe marginea drumului, lângă cimitirul din Slobozia: "8 înmormântări ieri, 7 astăzi"

Gropi săpate pe marginea drumului, lângă cimitirul din Slobozia: "8 înmormântări ieri, 7 astăzi"

Gropi săpate pe marginea drumului, lângă cimitirul din Slobozia. Aceasta a fost soluţia găsită de autorităţi pentru numărul uriaş de înmormântări din ultimele zile.

Gropi săpate pe marginea drumului, lângă cimitirul din Slobozia: "8 înmormântări ieri, 7 astăzi"
Sursa foto: Facebook | Rosca Petre Valeriu
de Alin Tarnovschi    |    21 Oct 2021   •   14:13

Directorul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public (DADP) Slobozia a explicat, într-o postare pe Facebook, că s-a decis ca gropile să fie săpate chiar şi la marginea drumului, lângă cimitirul din oraş, după ce numărul înmormântărilor a crescut în ultimele zile.

Astfel, directorul a scris că, zilnic, în cimitir sunt 7-8 înmormântări, iar totul este cauzat de COVID-19.

"Așa arată acum cimitirul din Slobozia - 8 înmormântări ieri, 7 astăzi și gropi care își așteaptă rândul să fie umplute.

Colegii mei din DADP Slobozia dau o mână de ajutor groparilor care sunt depășiți și nu mai fac față valului prea mare de înhumări.

Haideți să facem tot posibilul ca să rămânem sănătoși, iar asta înseamnă să ne vaccinăm. Nu mai ascultați sfaturile persoanelor neavizate care vă mint că vaccinul este experimental, ci mergeți să vă imunizați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu, nu imunizarea naturală e soluția. Multe persoane care au avut SARS-CoV-2 au rămas cu sechele grave, cu plămânii afectați și în proporție de 60%!!!

Vaccinați-vă ca să vă protejați familia, ca să vă acordați o șansă la viață, ca să nu vă rămână copiii singuri pe lume!

Vaccinarea este singura solutie!!

Este momentul să fim cu toții responsabili, să evitam aglomerațiile şi să ne protejăm prin purtarea permanentă a măştii în spațiile publice. Dacă nu înțelegem nici în acest moment că fiecare dintre noi trebuie să facem tot posibilul pentru a ne proteja pe noi şi familiile noastre, vom ajunge să ne plângem cu toții rudele şi prietenii", a scris, într-o postare pe Facebook, Petre Valeriu Roşca, directorul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public (DADP) Slobozia.

Așa arată acum cimitirul din Slobozia - 8 înmormântări ieri, 7 astăzi și gropi care își așteaptă rândul să fie...

Publicată de Rosca Petre Valeriu pe Miercuri, 20 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: slobozia Ialomița
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close