Antena 3 CNN Actualitate Imagini revoltătoare, cu mizeria din trenul Constanța - București | Călător: "Am trecut peste, până când unul dintre copii mi-a cerut la toaletă"

Imagini revoltătoare, cu mizeria din trenul Constanța - București | Călător: "Am trecut peste, până când unul dintre copii mi-a cerut la toaletă"

Imagini revoltăroare au fost surprinse în trenul IR Constanța-București. Călătorii care au vrut să folosească toaletele au avut un adevărat șoc, pentru că mizeria era de nedescris.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2024   •   16:30

În imaginile suprinse de unul dintre călători, scaunele sunt murdare și pline de praf, iar în toalete situația arată cu totul și cu totul îngrozitor. 

Călătorul care a trimis imaginile către Antena 3 CNN a povestit, în direct, experiența avută, cu cei trei copii ai săi, în tren.

”Acolo nu merg foarte des cu trenul, dar astăzi am fost nevoit să o fac pentru că am plecat din Constanța spre București pentru a rezolva o problemă și am zis să iau pentru prima dată copiii să vadă și cum e să meargă cu trenul. Biletele au fost luate la clasa a 2-a, am plecat din gara Constanța.

Pe drum, ca să zic așa, mizeria din vagon nu prea mi-a sărit în ochi. Am zis că e din vina oamenilor și am trecut oarecum peste până în momentul în care unul dintre copii mi-a cerut la toaletă, în momentul în care acolo s-a schimbat toată percepția”, spune Răzvan, unul dintre călători, pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Un bărbat din Suceava și-a recuperat borseta cu 4.000 de euro, înainte să realizeze că a pierdut-o. A fost la un pas de leșin: "Mi s-au înmuiat genunchii"

Acesta a povestit și despre o altă situație cu care s-a confruntat în tren.

”Nu am sesizat asupra acestui aspect, ci asupra altuia pe care l-am întâlnit în tren. Din Constanța, era o pasageră care dormea în momentul la care a venit controlorul de bilete. După ce i-a controlat biletul, aceasta, de fapt, greșise trenul, urcate în alt tren, avea bilet pentru alt tren.

Se vedea că persoana este turmentată, dar se vedea clar că este altfel decât o persoană care nu consumase nimic. După ce a plătit diferența de tren ca să poată să rămână în trenul respectiv, la ceva timp a coborât la Fetești.

Când a plecat de pe scaun, unul dintre copii mi-a sesizat faptul că i-a căzut portofelul. Am luat portofelul, m-am dus la controlor, pentru că pe toată perioada asta el a stat acolo, lângă ea, și când a coborât, i l-a dat”, a spus Răzvan, unul dintre călători.

Acesta a adăugat că, după ce femeia s-a dat jos din tren, a observat că scaunul pe care îl ocupase era udat cu urină, lucru pe care l-a reclamat la controlor. Cel din urmă i-ar fi spus că nu are ce să facă în acest sens.

Pentru biletele de tren, Răzvan a precizat că a plătit 160 de lei.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close