Antena 3 CNN Actualitate Inedit A anunțat că mai multe avioane vor fi deturnate. Motivul incredibil pentru care un bărbat a făcut acest gest

A anunțat că mai multe avioane vor fi deturnate. Motivul incredibil pentru care un bărbat a făcut acest gest

A anunțat că mai multe avioane vor fi deturnate. Motivul incredibil pentru care un bărbat a făcut acest gest
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Apr 2017   •   17:51

Un bărbat însurat din India a recurs la o măsură extremă ca să scape de o vacanță nedorită cu amanta. Bărbatul a trimis un mail în care anunța că mai multe avioane vor fi deturnate, scrie Libertatea.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care este căsătorit, se apropiase foarte mult de o tânără, care era foarte dornică să meargă într-o vacanță cu el. Cei doi vorbeau foarte des pe rețelele de socializare, iar tânăra își dorea să se cunoască. Așa că l-a convins pe acesta să organizeze o vacanță în Mumbai și Goa. Bărbatul, care lucra la o agenție de turism, nu avea banii necesari, însă nu dorea să își dezamăgească amanta, așa că i-a trimis un bilet fals de avion.

Ulterior, ca să o împiedice pe aceasta să meargă la aeroport, el a trimis mailuri poliției de Mumbai că șase persoane plănuiesc să deturneze avioane care decolează din Mumbai, Hyderabad – orașul său, dar și Chennai, orașul amantei sale.

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close