Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat s-a dat jos din maşină şi şi-a făcut nevoile în faţa Palatului Cotroceni. Poliţiștii au văzut imaginile și îl caută pe individ

Un bărbat s-a dat jos din maşină şi şi-a făcut nevoile în faţa Palatului Cotroceni. Poliţiștii au văzut imaginile și îl caută pe individ

Un incident scandalos a fost surprins într-un clip video realizat de un participant la traficul rutier în apropierea Palatului Cotroceni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   10:05

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare se vede cum dintr-un vehicul tip van, oprit la semafor, coboară un individ corpolent, tuns scurt, în tricoul albastru și bermude bleu-marin.

La adăpostul portierei semi-deschise corespunzătoare locului din dreapta, lângă șofer, individul se apucă să urineze cu nonșalanță, în timp ce privește spre zidul Palatului Prezidențial.

În timp ce-și face nevoile, bărbatul în cauză ține mâna dreaptă în șold, iar tricoul îi este ridicat, dezvăluindu-i burta proeminentă.

Întreaga scenă durează câteva secunde, după care individul se urcă în mașină.

Citește și: Președintele Sudanului de Sud a făcut pe el la inaugurarea unui proiect de infrastructură

Nu este clar dacă incidentul - filmat pe vreme însorită - a fost cauzat de o nevoie urgentă, dacă este rezultatul unei provocări pe TikTok sau dacă sau cel surprins în imagini a vrut, pur și simplu, să își exprime, printr-un gest reprobabil, opinia față de traficul din București sau față de o instituție a statului.

Este cert însă că poliția s-a autosesizat în urma imaginilor apărute pe TikTok și în prezent încearcă să-l identifice pe autorul băltoacei efemere pe care a lăsat-o pe asfaltul de lângă Palatul Cotroceni.

×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni nevoi urinat masina TikTok
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close