Antena 3 CNN Actualitate Inedit Panică într-un oraş din Spania, după ce un flashmob a fost luat din greşeală drept un atac terorist

Panică într-un oraş din Spania, după ce un flashmob a fost luat din greşeală drept un atac terorist

Panică într-un oraş din Spania, după ce un flashmob a fost luat din greşeală drept un atac terorist
Sursa foto: Foto: freeimages/Matheus Alves
03 Aug 2016   •   13:48

Un flashmob organizat cu 200 de persoane a provocat panică în masă într-un oraş din Spania după ce unii locuitori şi turişti i-au luat drept terorişti pe participanţii la eveniment, au relatat miercuri media locale, citate de Reuters.

Potrivit El Pais, la eveniment, care a avut loc marţi seara şi care fusese anunţat pe reţelele sociale, se presupunea că participanţii pretind că sunt paparazzi care aleargă după o celebritate pe străzile din Platja d'Aro.

Cu toate acestea, mulţi spectatori neavizaţi au confundat camerele de luat vederi şi accesoriile pentru selfie din timpul flashmob-ului cu arme şi au crezut că sunt martorii unui atac terorist, provocând panică, şi oamenii au început să fugă în toate direcţiile, a relatat ziarul.

Cinci germani implicaţi în organizarea flashmob-ului au fost arestaţi, fiind emise la adresa lor acuzaţii de perturbare a ordinii publice, a precizat la rândul său El Mundo.

×
Subiecte în articol: atac terorist
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close