Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mănâncă doar pufuleți de peste 10 ani. Cum arată femeia - FOTO

Mănâncă doar pufuleți de peste 10 ani. Cum arată femeia - FOTO

Mănâncă doar pufuleți de peste 10 ani. Cum arată femeia - FOTO
05 Mai 2016   •   11:12

Debbie Taylor trăieşte doar cu pufuleţi de peste 10 ani, fiind singură mâncare pe care o suportă. Femeia are 32 de ani şi a avut probleme cu alimentaţia încă din adolescenţă, având perioade de anorexie sau bulimie, potrivit realitatea.net.

De la vârstă de 15 ani a început să mănânce selectiv, trecând de la pâine prăjită la alune prăjite şi în final la snacksurile cu aromă de vită, acestea ţinându-i de 10 ani loc de mic dejun, prânz şi cină.

Ea mănâncă pe zi în jur de 3 pungi de snacksuri a câte 45 de grame fiecare şi a afirmat că nu a mai servit o masă normală de când avea 11 ani şi a primit o friptură de vită cu legume.

"Ştiu că am o dietă nesănătoasă. Unghiile mele nu cresc cum trebuie şi se rup. Când mă spăl pe dinţi îmi sângerează gingiile. Ştiu că sună nebuneşte, dar nu mă văd schimbându-mi prea curând obiceiurile din alimentaţie", a mai mărturisit Debbie.

Debbie spune că a mai încercat să renunţe la dieta să, dar mâncarea normală îi provoca constant dureri abdominale deoarece stomacul său s-a micşorat.

foto credit: Jenny Goodall

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close