Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul pentru care Prințesa Diana purta mereu o geantă plic. Ce voia să ascundă

Motivul pentru care Prințesa Diana purta mereu o geantă plic. Ce voia să ascundă

Motivul pentru care Prințesa Diana purta mereu o geantă plic. Ce voia să ascundă
Sursa foto: Foto: Wikipedia
28 Mai 2017   •   23:41

Prințesa Diana rămâne un simbol al eleganței și stilului. Fie că purta blugi, atunci când ieșea la plimbare cu fii ei, William și Harry, fie că îmbrăca rochii de gală, la diferite evenimente cochete sau fie că alegea un costum compus din fustă și sacou, Diana era extrem de apreciată pentru alegerile sale, mereu fiind un model și un exemplu de urmat, atât de milioane de femei din întreaga lume, cât și de designerii vestimentari. Ceea ce le-a atras atenția multora a fost că Prințesa asorta mereu ținutelor o geantă tip plic din satin.

Prințesa Diana a fost și va rămâne un fashion icon. Grațioasă, stilată și elegantă, Prințesa încă este un reper pentru creatorii de modă. Chiar dacă majoritatea femeilor asortează ținutelor elegante un clutch sau o geantă tip plic, fie pentru a completa ținuta, fie pentru a pune diverse lucruri în ea, Diana avea un motiv cu totul și cu totul diferit.

Anya Hindmarch, un celebru creator de genți britanic, a dezvăluit secretul din spatele alegerilor Prințesei. "Diana era un client fidel și foarte amuzant. Ne distram foarte tare atunci când concepeam ceea ce ea numea «poșete pentru decolteu». Acele clutch-uri mici din satin aveau rolul de a masca decolteul atunci când ieșea din mașină", a dezvăluit designerul, potrivit Click.

×
Subiecte în articol: printesa Diana
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close