Antena 3 CNN Actualitate Învăţământul la distanţă de la Spiru Haret, ilegal. Andronescu: "Cine se înscrie, o face pe cont propriu"

Învăţământul la distanţă de la Spiru Haret, ilegal. Andronescu: "Cine se înscrie, o face pe cont propriu"

Învăţământul la distanţă de la Spiru Haret, ilegal. Andronescu: "Cine se înscrie, o face pe cont propriu"
Sursa foto: Andronescu
13 Aug 2009   •   14:35

Forma de învăţământ la distanţă de la Universitatea Spiru Haret a intrat, de miercuri, în ilegalitate, după ce Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care fixează măsurile pe care Universitatea trebuie să le ia pentru a funcţiona legal. Printre acestea, desfiinţarea învăţământului la distanţă, alegerea unui alt rector şi completarea studiilor pentru specializarea Drept, la patru ani.

În aceste condiţii, cine se înscrie la ID la Spiru Haret, o face ?pe cont propriu? a declarat Ecaterina Andronescu, Ministrul Educaţiei, citată de Gândul. Studenţii din ani mai mari, înscrişi deja la această formă de învăţământ trebuie să se transfere la o formă de învăţământ acreditată.

?Cine se înscrie îşi asumă riscul nerecunoaşterii documentelor de studii la final. În mod categoric nu vor avea studii recunoscute. Nu ne putem juca şi cu atât mai mult nu ne putem juca cu diplomele româneşti care în afară îşi pierd credibilitatea. Oricine se înscrie la ID trebuie să ştie că nu are nicio şansă să aibă o diplomă recunoscută. O face pe cont propriu a spus ministrul Andronescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close