Antena 3 CNN Actualitate Ioana Maria Vlas: Sorin Ovidiu Vîntu este un sociopat periculos, dar care are și o minte genială

Ioana Maria Vlas: Sorin Ovidiu Vîntu este un sociopat periculos, dar care are și o minte genială

Ioana Maria Vlas: Sorin Ovidiu Vîntu este un sociopat periculos, dar care are și o minte genială
29 Iul 2016   •   22:11

Ioana Maria Vlas a declarat în exclusivitate pentru ”La Ordinea Zilei” că ceea ce se întâmplă acum în dosarul Olteanu - Tăriceanu este rezultatul mașinațiunilor lui Sorin Ovidiu Vîntu.

”Domnia sa, care este un sociopat periculos, dar care are și o minte genială, geniul lui s-a rafinat în timp. Domnia sa, în mod deliberat, a avut o politică de sensibilizare și vulnerabilizare a acestor oameni politici, pe care să conteze în demersul său de a fura. Orice om normal la minte s-ar fi ferit de orice contact și relație cu Vîntu. Un politician trebuie să aibă grijă de imaginea lui mai dihai decât o primadonă” a explicat Ioana Maria Vlas.

Aceasta a comentat și celebra vizită a lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vîntu, despre care a spus că își făcuse un obicei din a compromite oameni importanți din stat.

”Geoană s-a purtat prostește, de-o naivitate dezarmantă. Cred că același lucru l-a făcut și domnul Olteanu. Eu nu sunt convinsă deloc că acolo a avut loc o cumpărare de influență reală. Toată povestea asta e cusută cu șapte mii de fire de ață albă” a mai spus Ioana Maria Vlas.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close