Antena 3 CNN Actualitate Ipoteze-cheie în cazul bărbatului găsit mort pe acoperişul unui bloc din Bucureşti

Ipoteze-cheie în cazul bărbatului găsit mort pe acoperişul unui bloc din Bucureşti

Este anchetă de amploare în cazul francezului care a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. 

de Silvia Preda    |    16 Mar 2024   •   08:18

Potrivit unor surse, bărbatul venise în România să își deschidă o afacere, însă a sfârșit în mod tragic. 

Polițiștii l-au găsit legat la picioare şi avea cu o rană la cap care i-a fost fatală. 

Oamenii legii cred că este vorba despre o sinucidere, dar nu exclud nici varianta unei crime.

Trupul bărbatul a fost găsit de câțiva muncitori care au urcat pe acoperișul unui bloc din zona Vitan pentru a efectua niște lucrări. 

Ce spune Poliţia

"La data de 15 martie 2024,  Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 11 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei", se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: francez bloc București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close