Antena 3 CNN Actualitate Limbajul trupului. Cum ne pot da de gol gesturile pe care le facem

Limbajul trupului. Cum ne pot da de gol gesturile pe care le facem

Expertul în comunicare, Aurelian Ciocan a vorbit despre limbajul trupului şi ce semnfică gesturile pe care le facem, în direct la Antena 3 CNN.

Limbajul trupului. Cum ne pot da de gol gesturile pe care le facem
Sursa foto: Gettyimages | Shane Anthony Sinclair / Stringer
de Ioana Mircea    |    26 Oct 2022   •   12:24

Multe persoane se confruntă cu simptome precum tremurul vocii, palme transpirate şi lapsusuri în momentul în care sunt nevoite să susţină un discurs în public, sau chiar să vorbească în faţa unui grup restrâns de oameni.

Aurelian Ciocan, expert in comunicare, cu o experienţă de peste 14 ani în a ține cursuri de public speaking și dicție a povestit în direct la Antena 3 CNN despre secretul unui discurs impecabil.

"Este important să repetăm, din nou şi din nou şi din nou. Unele persoane se nasc cu acest talent (n.r. de a vorbi în public), iar alţii sunt nevoiţi să repete mai mult.

Problema ar fi mai degrabă cum gestionăm o situaţie în care suntem expuşi în faţa altora. Ar trebui să începem să repetăm indiferent de domeniul în care lucrăm.

Şocul, teama, tracul, aceste emoţii puternice care apar, pot fi învise sau mai bine gestionate, observând cum ne comportăm în situaţii similare", a povestit Aurelian.

 

×
Subiecte în articol: comunicare aurelian ciocan
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close