Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie şi un bărbat au murit după un impact frontal, într-un cumplit accident între Constanţa şi Mangalia | VIDEO

O femeie şi un bărbat au murit după un impact frontal, într-un cumplit accident între Constanţa şi Mangalia | VIDEO

O femeie şi un bărbat au murit, astăzi, în urma unui impact frontal, într-un cumplit accident produs pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia, în zona localităţii Neptun.

O femeie şi un bărbat au murit după un impact frontal, într-un cumplit accident între Constanţa şi Mangalia | VIDEO
de Cătălina Buzoianu    |    23 Mar 2021   •   12:27

Tragedia s-a produs în jurul orei 10.50, pe DN 39, în zona localităţii Neptun, după ce două maşini s-au izbit violent, iar oamenii aflaţi în cele două autoturisme au rămas încarceraţi.

Potrivit primelor informaţii, autoturismul marca Dacia Logan circula dinspre Mangalia către Constanţa, iar autoturismul marca Ford circula din sens opus.

În condiţii încă necunoscute, una dintre maşini a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de cealaltă.

În urma impactului, cei doi oameni aflaţi în Logan, o femeie şi un bărbat, au murit pe loc.

Din cealaltă maşină, un bărbat a fost grav rănit, fiind preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

"Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani.

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: Neptun Constanța mangalia accident
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close