Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident de muncă la rafinăria OMV Prahova. Un bărbat a suferit arsuri de gradele I, II şi III la nivelul picioarelor

Accident de muncă la rafinăria OMV Prahova. Un bărbat a suferit arsuri de gradele I, II şi III la nivelul picioarelor

Un accident de muncă a avut loc, marți, la rafinăria Brazi, din Prahova. Un bărbat a suferit arsuri provocate de aburii proveniți dintr-o conductă a unei instalații.

Accident de muncă la rafinăria OMV Prahova. Un bărbat a suferit arsuri de gradele I, II şi III la nivelul picioarelor
Sursa foto: Rompetrol Rafinare - Petromidia
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2023   •   16:29

Polițiștii de la Secția Rurală de Poliție Cocorăștii Colț au primit informații cu privire la faptul că o persoană a suferit arsuri în timpul programului de lucru, în incinta unei companii din comuna Brazi.

"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că un lucrător în vârstă de 54 de ani ar fi suferit arsuri la unul din membrele inferioare, generate de degajarea de aburi proveniţi dintr-o conductă a unei instalaţii", potrivit Poliției Cocărăștii Colț.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, rămânând internată.

"Bărbatul a suferit arsuri de gradele I, II şi III la nivelul picioarelor", a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă.

Citește și: "A explodat direct și a luat foc": Mărturia tânărului care a salvat din flăcări un șofer de TIR, pe autostrada Sebeș-Turda

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, potrivit Observatorul Prahovean.

×
Subiecte în articol: rafinarie OMV Petrom prahova
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close