Antena 3 CNN Actualitate Locale Bucureștenii, invitați să gătească împreună mâncare caldă pentru 500 de cățeii, la Adăpostul Speranța. Meme Stoica şi fiica sa vor prepara şi ei “Tocăniță pentru toți Bobiţă”

Bucureștenii, invitați să gătească împreună mâncare caldă pentru 500 de cățeii, la Adăpostul Speranța. Meme Stoica şi fiica sa vor prepara şi ei “Tocăniță pentru toți Bobiţă”

Dacă iubeşti căţeii şi vrei să adopţi unul, sau vrei doar să petreci câteva ore cu animalele, Adăpostul Speranța din București te așteaptă la un eveniment în care poţi să le pregătești o masă caldă blănoșilor.

Bucureștenii, invitați să gătească împreună mâncare caldă pentru 500 de cățeii, la Adăpostul Speranța. Meme Stoica şi fiica sa vor prepara şi ei “Tocăniță pentru toți Bobiţă”
Sursa foto: Facebook/ Adăpostul Speranța
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Feb 2024   •   09:42

Sâmbătă, 3 februarie, la Adăpostul Speranța din București are loc evenimentul lunar “Tocăniță pentru toți Bobiţă”.

Voluntari, angajați, persoane publice şi oamenii obișnuiți gătesc o masă caldă pentru cei 500 de căței de acolo. Prin urmare, vă invităm să mergeți. Puteți găti, puteți alinta cățeii, puteți face o donație, puteți pleca acasă cu un prieten pe viaţă.

"Mâine avem un eveniment frumos, am combinat utilul cu plăcutul. Ne întâlnim să gătim pentru cei 500 de cătei din adăpostul Speranţa. Ca invitaţi speciali îi avem pe Meme Stoica şi Teodora Stoica, doi mari iubitori de animale. Este ediţia cu numărul opt. Este un eveniment public. Începem la 9:30 până la 13:00, cu mențiunea că invitații vor ajunge la ora 11:00. 

Vom găti o tocăniţă. Tăiem legumele, pregătim carnea, orezul. Înşirăm toate castroanele şi le oferim căţeilor o masă caldă. 

Scopul nu este de a le oferi cățeilor o masă caldă, pentru că ei mai primesc şi în alte zile, ci vrem să le arătăm oamenilor că Adăpostul Speranța este deschis pentru cei care vor să adopte, să facă voluntariat sau să doneze", a declarat Anca Tomescu,  reprezentant Adăpostul Speranţa, la Antena 3 CNN.

 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close