Antena 3 CNN Actualitate Locale Amendă de 5.000 lei tuturor cetăţenilor care hrănesc câinii vagabonzi pe domeniul public. Sunteţi de acord cu acest proiect?

Amendă de 5.000 lei tuturor cetăţenilor care hrănesc câinii vagabonzi pe domeniul public. Sunteţi de acord cu acest proiect?

Amendă de 5.000 lei tuturor cetăţenilor care hrănesc câinii vagabonzi pe domeniul public. Sunteţi de acord cu acest proiect?
15 Mai 2016   •   14:32

Dan Păun,candidatul ALDE, la fotoliul Primăriei Municipiului Brăila, s-a arătat deranjat, în cadrul celei mai recente conferinţe de presă, de toţi cetăţenii brăileni ce aruncă alimente pe domeniul public, fapt ce duce la înmulţirea câinilor.

Acesta spune că o soluţie pentru rezolvarea acestei probleme ar fi amendarea cetăţenilor pentru aruncarea alimentelor în stradă şi modificarea tuturor tomberoanelor din oraş astfel încât niciun animal să nu poată ajungă la ele. 

"Din punctul meu de vedere aruncarea de alimente pe domeniul public ar trebui asimilată cu aruncarea de substanţe toxice şi amenda să fie pe măsură. Eu aş amenda aruncarea alimentelor pe domeniul public cu cel puţin 5.000 lei. Poliţia locală trebuie restructurată din rădăcini, legislaţia e bună, ea trebuie doar aplicată pentru că dacă poliţia locală ar da 5 amenzi de genul ăsta, vă garantez că oamenii s-ar gândi de două ori înainte de a risca să încaseze o amendă de 5.000 lei", a declarat Dan Păun, conform Obiectiv Vocea Brăilei.

×
Subiecte în articol: caini vagabonzi caini maidanezi
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close