Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care și-a aruncat soția de la balconul blocului din Zalău și-ar fi premeditat fapta. Noi detalii despre cumplita crimă

Bărbatul care și-a aruncat soția de la balconul blocului din Zalău și-ar fi premeditat fapta. Noi detalii despre cumplita crimă

Bărbatul care și-a aruncat soția de la etajul trei al blocului din Zalău și-ar fi premeditat fapta. În trecut, femeia care a avut o moarte cumplită a mai depus plângeri la Poliție împotriva lui.

Bărbatul care și-a aruncat soția de la balconul blocului din Zalău și-ar fi premeditat fapta. Noi detalii despre cumplita crimă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   09:53

Loredana avea 43 de ani și venise, împreună cu soțul ei, din Germania, pentru a-și vizita copiii de sărbători.

Apartamentul în care cei doi au stat în Zalău era închiriat de una dintre fetele lor.

În noaptea tragediei, soţii Ardelean au fost singuri în apartament, iar din cauza băuturii, s-au luat la ceartă.

Potrivit anchetatorilor, femeia, şi nu doar ea, a mai depus, în trecut plângeri, la Poliţie împotriva bărbatului, motiv pentru care se ia în calcul premeditarea faptei.

Citește și: O femeie a murit după ce ar fi fost aruncată de la balcon de soțul ei, la Zalău

"S-a reținut premeditarea, în contextul în care, anterior, între cei doi au mai existat conflicte.

A existat și un ordin de restricție, la solicitarea uneia dintre fiicele autorului, în anul 2020. Din datele pe care le avem, au existat amenințări cu moartea", a transmis Sorin Emil Flonta, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Loredana a murit după ce ar fi fost aruncată de la balcon de soțul ei. Victima a căzut de la etajul 3, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Vecinii spun că au auzit mai multe țipete în apartamentul în care s-a produs tragedia.  

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reţinut pentru omor calificat și riscă până la 30 de ani de puşcărie sau chiar să rămână în spatele gratiilor pe viață.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Subiecte în articol: Zalau femeie moarta crimă sot premeditare
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close