Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat şi-a urmărit soţia în trafic, apoi a bătut-o, în București. Bărbatul a vrut să fugă din ţară, dar a fost prins la frontieră

Un bărbat şi-a urmărit soţia în trafic, apoi a bătut-o, în București. Bărbatul a vrut să fugă din ţară, dar a fost prins la frontieră

Un bărbat din București şi-a urmărit soţia în trafic, i-a spart geamurile de la maşină, a lovit-o, apoi a vrut să fugă din ţară, însă a fost prins la frontieră.

de Bogdan Borza    |    23 Apr 2024   •   13:53

Femeia de 38 de ani a fost cea care a sunat la Poliţie şi a povestit tot ce s-a întâmplat, cum a fost urmărită în trafic de bărbatul care era chiar soţul ei, iar atunci când aceasta a oprit în dreptul unui imobil din Sectorul 1, el a spart geamul maşinii cu un obiect. Apoi, a agresat-o fizic pe femeie cu acelaşi obiect.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe bărbat şi aveau şi indiciul că acesta vrea să plece din ţară.

Bărbatul a fost arestat preventiv

De acest motiv, el a fost dat în consemn la Poliţia de Frontieră şi chiar acolo a fost prins, la frontieră, de către poliţiştii din Timiş. A fost adus la Secţia de Poliţie 4, acolo unde a fost făcută plângerea. Poliţiştii l-au reţinut pe 24 de ore.

Ulterior, judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de violenţă în familie şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

"La data de 20 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă 53 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 18 aprilie 2024, Secția 4 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 22.00, de către o femeie, în vârstă de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, soțul ei ar fi urmărit-o, iar când aceasta a oprit mașina, în dreptul unui imobil din Sectorul 1, bărbatul i-ar fi spart geamul cu un obiect contondent, după care ar fi agresat-o fizic, lovind-o de mai multe ori, cu acel obiect.

Polițiștii au demarat cercetările și investigațiile pentru depistarea bărbatului în vârstă de 53 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Întrucât existau date și indicii că acesta intenționează să părăsească țară, a fost dat în consemn la graniță, fiind depistat, la data de 20 aprilie 2024, de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Timiș, la un punct de trecere a frontierei.

Ulterior,  a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind condus, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, la sediul Secției 4 Poliție pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 4 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice", transmite Poliţia Capitalei.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close