Antena 3 CNN Actualitate Locale "Ferească Dumnezeu! Îţi e frică să ieşi la uşă". Un bărbat a fost înjunghiat și apoi lăsat să moară pe o bancă, în Slobozia

"Ferească Dumnezeu! Îţi e frică să ieşi la uşă". Un bărbat a fost înjunghiat și apoi lăsat să moară pe o bancă, în Slobozia

Un bărbat a fost găsit mort, pe o bancă din fața unui bloc din Slobozia, în județul Ialomița. O femeie l-a văzut pe tânărul de 35 de ani cu fața în jos, întins pe bancă, de parcă ar fi dormit. Nu a avut curaj să-l atingă, dar a sunat la 112.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2024   •   08:35

Echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat că bărbatul era deja mort. Din primele informații, el ar fi fost înjunghiat de un amic la care avea o datorie.

Suspectul de crimă a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Victima a încercat să ceară ajutor, dar nimeni nu s-a aflat pe stradă în momentul atacului. Bărbatul a reușit să ajungă până l o bancă, acolo unde și-a dat ultima suflare.

Vecinii sunt şocaţi de crima îngrozitoare din Slobozia

”Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva. De când stau eu aici, din '81, niciodată nu s-a întâmplat până acum. Doamne ferește!

Ferească Dumnezeu! Îți e frică să mai ieși la uşă când sună cineva. Păcat, era tânăr!”, a spus o femeie care locuiește în zonă.

Medicii ajungi la fața locului nu au mai putu face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

”Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița a fost solicitat să intervină în orașul Slobozia pentru o persoană, aflată pe o canapea într-un loc public. Echipajul medical de urgență a găsit o persoană de sex masculin, de aproximativ 30 de ani, așezată pe o bancă, fără semne vitale și prezentând o plagă în regiunea toracică”, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Polițiștii l-au prins pe agresor, iar procurorii cer acum arestarea lui preventivă.

”S-a dispus reținerea inculpatului cercetat în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar la data de 25 ianuarie 2024, instanța competenta, respectiv Tribunalul Ialomița A admis propunerea unității de Parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile”

Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost sub influența drogurilor, în momentul în care l-a înjunghiat pe bărbat.

×
Subiecte în articol: bărbat înjunghiat slobozia agresor drogat
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close