Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație, în Olt

Un bărbat şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație, în Olt

Un bărbat de 55 de ani şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație care a izbucnit în comuna Pleșoiu, județul Olt.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație, în Olt
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Ioana Mircea    |    13 Sep 2023   •   15:28

Inspectoratul Poliției Județene Olt a fost sesizat, în această după amiază prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconştienţă pe un teren extravilan al comunei Pleșoiu.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Pleșoiu, a murit în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren agricol.

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, potrivit Mediafax.

Citeşte şi: Incendiu uriaș de vegetație în Târgu Jiu. Posibilitate de extindere la un depozit și la case

×
Subiecte în articol: incendiu vegetaţie Olt
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close