Antena 3 CNN Actualitate Locale Bilete de avion, puse în vânzare pentru noile curse de pe Aeroportul Brașov. Prețul unui zbor către destinații din Europa

Bilete de avion, puse în vânzare pentru noile curse de pe Aeroportul Brașov. Prețul unui zbor către destinații din Europa

Din luna iunie 2024, o companie aeriană germană va avea zboruri de pe Aeroportul Brașov către mai multe orașe din Europa. Biletele sunt puse deja în vânzare.

Bilete de avion, puse în vânzare pentru noile curse de pe Aeroportul Brașov. Prețul unui zbor către destinații din Europa
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    07 Mai 2024   •   22:40

Compania germană Fly Lili a pus în vânzare bilete de avion cu decolare de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav. De luni, 6 mai 2024, se pot cumpăra bilete către destinații din Germania, Spania, Italia, Grecia și Turcia. 

De la jumătatea lunii iunie vor exista câte trei curse pe săptămână pentru fiecare destinație.

Primele rute regulate vor fi operate spre nouă destinații: Munchen, Nurnberg și Stuttgart din Germania, Roma, Bologna și Milano din Italia, Barcelona din Spania, Salonic - Grecia și Istanbul - Turcia.

Prețul unui bilet de avion pentru un zbor din Brașov către orașe din Europa

Între timp au apărut și primele nemulțumiri printre cei care obișnuiesc să posteze pe rețelele sociale. Acestea sunt legate în special de prețuri, unele mult mai mari decât la companiile low-cost.

De exemplu, un zbor dus Brașov – Roma începe de la 100 de euro, iar la întoarcere, de la 110 euro, în timp ce la companiile low-cost se găsesc și bilete la un sfert din aceste prețuri, potrivit adevarul.ro.

Prețurile pentru o călătorie încep de la 89 euro și variază în funcție de destinație și perioada călătoriei. 

Potrivit oficialilor companiei, în primele 24 de ore de la momentul scoaterii la vânzare a biletelor de avion, peste 100 de bilete au fost vândute, deja, pe rute pornind din sau către Brașov, cea mai solicitată rută, până în acest moment, fiind Brașov-Műnchen (Germania) și retur, primele zboruri pentru această destinație urmând să înceapă din 28 iunie.

De asemenea, reprezentanții Fly Lili au anunțat că, după data de 20 mai 2024, vor fi scoase la vânzare și biletele de avion către Istanbul (Turcia), prețul unui bilet urmând să pornească de la 79 euro. 

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close