Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz scandalos în Capitală! O tânără, bătută cu pumnii și picioarele de un taximetrist

Caz scandalos în Capitală! O tânără, bătută cu pumnii și picioarele de un taximetrist

Caz scandalos în Capitală! O tânără, bătută cu pumnii și picioarele de un taximetrist
Sursa foto: foto- Pexels
13 Mar 2018   •   20:11

O tânără de 24 de ani a fost victima unui taximetrist, pe care l-a acuzat că a închis-o în mașină și a început să o bată cu pumnii și cu picioarele. Incidentul s-a petrecut în Capitală, după ce tânăra i-a atras acestuia atenția că a ales intenționat un traseu mai lung. 

Marina a povestit că a comandat o mașină prin aplicația Speed Taxi și că se grăbea să ajungă la serviciu. În momentul în care i-a făcut acea observație taximetristului, acesta s-a enervat la culme și a adoptat un comportament nefiresc. 

 “Mi-a blocat uşile ca să nu pot să cobor, am început să ţip. Când am ajuns în coloana am reuşit să ies, a ieşit după mine, mi-a dat un pumn, am căzut şi apoi nu-mi mai aduc aminte aproape nimic, au sărit doi oameni să mă ajute, eram aproape inconştientă”, a povestit victima. 

Unul dintre martori confirmă cele povestite de victimă. 

“I-a dat cu pumnul, nu cu palma şi când a căzut a continuat să o lovească. Am luat fata cu noi în maşină şi am sunat la 112, am fost îndrumaţi către cea mai apropiată secţie de poliţie”, a spus un martor, potrivit stirileprotv

 

×
Subiecte în articol: Capitală taximetrist tanara
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close