Antena 3 CNN Actualitate Locale Val de controale în cluburile din Centrul Bucureștiului. Și petrecăreții au fost percheziționați

Val de controale în cluburile din Centrul Bucureștiului. Și petrecăreții au fost percheziționați

A fost val de controale, noaptea trecută, în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei. Polițiștii i-au percheziționat inclusiv pe petrecăreți.

 Val de controale în cluburile din Centrul Bucureștiului. Și petrecăreții au fost percheziționați
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    14 Ian 2023   •   08:29

Patronii cluburilor din Centrul Vechi al Bucureștiului s-au trezit imediat după miezul nopții, cu o serie de controale din partea autorităților.

Zeci de polițiști, alături de inspectori ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, au luat cluburile la rând. Patronii au fost verificați foarte riguros dacă au toate actele în ordine, dacă băuturile sunt conforme și dacă au declarat încasările.

Pe lângă controalele din cluburi, polițiștii au legitimat și percheziționat petrecăreții din Centrul Vechi. La acțiune a fost prezent și un echipaj canin specializat în depistarea substanțelor stupefiante.

Activitatea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și protejarea vieții și sănătății clienților.

Astfel de acțiuni vor continua, avertizează autoritățile. În timpul perchezițiilor au fost verificate șapte societăți comerciale și s-au dat 11 amenzi, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei.

×
Subiecte în articol: centrul vechi București controale
Parteneri
Ciolacu: "România se prăbușește dacă nu are acces la fondurile europene"
x close