Antena 3 CNN Actualitate Locale Descinderi DIICOT la casa "Prinţului Clisurii", după ce ar fi sechestrat o minoră de 14 ani cu handicap mental

Descinderi DIICOT la casa "Prinţului Clisurii", după ce ar fi sechestrat o minoră de 14 ani cu handicap mental

Descinderi ale DIICOT au loc joi dimineaţă în casa primăriţei din comuna Pojejena din Caraş Severin. Soţul acesteia, cunoscut în zonă drept Prinţul Clisurii, fost primar în comună şi el, este acuzat că a racolat o adolescentă de 14 ani cu handicap mental pe care a dus-o la cabana sa de vânătoare unde a întreţinut relaţii sexuale cu angajaţii săi. Şase luni ar fi durat calvarul copilei.

de Dragoș Boța    |    23 Noi 2023   •   07:56

În această dimineaţă cei de la DIICOT împreună cu poliţiştii de la Crimă Organizată Caraş-Severin au descins la locuinţa familiei Radovancovici.

Este continuarea anchetei începută anul acesta, în luna octombrie, când Omer Radovandovici a fost ridicat tot de DIICOT, însă la vremea respectivă împreună cu amanta sa, fiind acuzaţi că au corupt sexual fiica acesteia, în vârstă de 11 ani.

După ce a fost arestat împreună cu amanta pentru mai multe infracţiuni, Omer Radovancovici a fost lăsat în libertate de Curtea de Apel Timişoara, fără niciun fel de restricţie.

Citeşte şi: Accident grav pe un drum din Teleorman. O tânără a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Descinderi în casa primăriţei din comuna Pojejena din Caraş-Severin

Ancheta DIICOT a vontinuat însă, pentru că a venit o altă sesizare, de la Protecţia Copilului de data aceasta, legat de un alt caz de trafic de minori. Este vorba despre o fată de 14 ani cu handicap mental de gradul 3.

Din primele informaţii, aceasta ar fi fost racolată de Oner Radovancovici şi dusă la cabana acestuia din comuna Berzeasca, o cabană aflată undeva în pădure, la aproximativ 20 de km unde acesta are un domeniu de vânătoare.

Citeşte şi: Percheziţii DNA la vama Sculeni şi alte şase locaţii din Iaşi. Şpăgi periodice între 20 şi 700 de euro

S-a sesizat dispariţia fetei de către una dintre surori. La vremea respectivă, poliţia, în primă fază, a găsit-o. Fata a declarat că a întreţinut raporturi sexuale cu unul dintre angajaţii de acolo, însă ulterior, când Protecţia Copilului a căutat-o, fata a fost de negăsit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Omer Radovancovici ar fi sechestrta o minoră de 14 ani cu handicap mental

Ancheta a scos la iveală că de fapt minora ar fi ajuns din nou în locul respectiv.

Fata a reuşit abia după şase luni de când a fost racolată, adică undeva în luna februarie, să plece din acel loc.

Se fac verificări în acest moment. Sunt percheziţii atât la casa familiei Radovancovici, cât şi în alte locaţii. Ancheta este în plină desfăşurare, iar cei cinci suspecţi din acest dosar urmează să fie duşi la audieri la sediul DIICOT Caraş-Severin.

×
Subiecte în articol: descinderi DIICOT Omer Radovancovici
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close