Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii macabre, dezvăluite de ucigașul din Mamaia reținut de polițiști. Crima a fost deosebit de violentă

Detalii macabre, dezvăluite de ucigașul din Mamaia reținut de polițiști. Crima a fost deosebit de violentă

Administratorul bazei sportive din Mamaia, găsit decedat miercuri, a avut parte de o moarte cruntă. Ucigașul a povestit polițiștilor cum și de ce l-a ucis.

Detalii macabre, dezvăluite de ucigașul din Mamaia reținut de polițiști. Crima a fost deosebit de violentă
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2023   •   11:51

Potrivit probatoriului, victima a fost călcată în picioare, strangulată, înjunghiată și apoi incendiată de criminal.

"Prin ordonanţa din data de 27 iulie 2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul T.I.M., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 26 iulie 2023, în jurul orei 02:30, pe fondul unei stări conflictuale anterioare și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul s-a deplasat, în scop de răzbunare, la baza sportivă TENIS CLUB MAMAIA - BAZA NEPTUN din stațiunea Mamaia, municipiul Constanța, unde a ucis-o, prin cruzimi, pe victima S.G., în vârstă de 69 de ani.

Citește și: A fost prins suspectul crimei din Mamaia

I-a aplicat multiple lovituri cu pumnul în zona extremităţii cefalice, a doborât-o la podea, unde a călcat-o în picioare şi i-a provocat mai multe fracturi costale, apoi a strangulat-o cu un șnur, i-a înfipt un cuţit în gât (cuţit găsit în gâtul victimei), iar în final a aruncat mai multe obiecte de vestimentaţie şi hârtii peste victimă şi a incendiat-o, astfel că i-a provocat arsuri de gradele III și IV pe circa 30% din suprafața corpului, toate leziunile traumatice conducând la decesul victimei, survenit după suferințe puternice și prelungite.

În cursul zilei curente procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.", au transmis polițiștii.

×
Subiecte în articol: ucigas Mamaia retinut crima violenta
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close