Antena 3 CNN Actualitate Locale Două artere mari din București devin drumuri cu sens unic! Lucrările de amenajare au început

Două artere mari din București devin drumuri cu sens unic! Lucrările de amenajare au început

Primăria Municipiului București (PMB) a anunțat, miercuri seara, că au început lucrările de amenajare pentru ca două dintre cele mai circulate artere din Capitală să devină drumuri cu sens unic.

Două artere mari din București devin drumuri cu sens unic! Lucrările de amenajare au început
Sursa foto: Facebook/ PMB
de Mia Lungu    |    13 Iul 2023   •   11:19

"Calea Floreasca va deveni curând sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Floreasca cu strada Ceaikovski, iar în acest scop se vor monta semne de circulație corespunzătoare noilor reglementări de trafic.", se arată în anunțul PMB.

"Administrația Străzilor București a început asfaltarea străzii și lucrează la crearea benzilor unice pentru transport public.

Acestea din urmă vor fi pe ambele laturi ale drumului, atât pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare – strada Ceaikovski, cât și în sens invers.

Și strada Radu Beller va deveni sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți. Lucrările de frezare, asfaltare, creare de benzi unice de autobuz și de trasare a marcajelor corespunzătoare au început marți noapte.", au mai transmis reprezentanții primăriei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close