Antena 3 CNN Actualitate Locale Primar din Mureș, surprins întreținând relații intime cu contabila primăriei, pe câmp: ”În timpul programului! E și zi de post astăzi”

Primar din Mureș, surprins întreținând relații intime cu contabila primăriei, pe câmp: ”În timpul programului! E și zi de post astăzi”

Un primar din Mureș a fost surprins de localnici în timp ce întreținea relații intime cu contabila primăriei, pe un câmp din localitatea pe care o administrează.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2024   •   17:30

Emil Casoni, primarul din localitatea Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de localnici, în timp ce întreținea relații sexuale cu amanta, de altfel și contabila primăriei pe care o conduce.

Totul s-a întâmplat ieri, 27 martie, în jurul orei 14:30, pe un câmp, într-un loc bine ferit de ochii curioșilor.

Sătenii însă au intrat la bănuieli, atunci când au vazut mașina primăriei circulând inițial cu o viteza mică pe un deal din apropiere.

Au bănuit că ceva se întâmplă când au văzut că mașina staționează, moment în care au început să imortalizeze momentul cu telefonul.

Imaginile în care apar cei doi au fost publicate pe rețelele sociale. În imagini se observă cum edilul, după ce a fost prins în fapt, își trage pantalonii și o împinge în autoturism pe femeia dezbrăcată.

”Ce faci, domn primar aici? Domn primar…în timpul serviciului…E și zi de post astăzi”,  strigau localnicii pe fundal.

Apoi, edilul a fugit cu mașina, deși are permisul suspendat, asta după ce, în 2022, a lovit un pieton pe trecere.

Jurnaliștii Antena 3 CNN au încercat să-l contacteze pe primar pentru explicații, însă acesta nu răspunde la telefon.

Primarul din localitatea Miheșu este căsătorit și are doi băieți

Emil Casoni este căsătorit cu Dorina Casoni, cu care are doi băieți, în vârstă de aproximativ 20 de ani, iar unul dintre aceștia este polițist.

Edilul deține o avere considerabilă, printre care mai multe terenuri și locuințe în județul Mureș.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close