Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie și patru copii din Cluj au fost duși la spital cu somnolenţă. Motivul pentru care se simțeau rău

O femeie și patru copii din Cluj au fost duși la spital cu somnolenţă. Motivul pentru care se simțeau rău

O femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între trei şi opt ani, au fost transportaţi la spital de către echipaje medicale din Cluj. Cei cinci prezentau somnolenţă şi stare de rău.

O femeie și patru copii din Cluj au fost duși la spital cu somnolenţă. Motivul pentru care se simțeau rău
Sursa foto: Facebook | SMURD
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2024   •   22:25

Cei cinci prezentau somnolenţă şi stare de rău, posibil ca urmare a intoxicării cu dioxid de carbon.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitaţi, de puţine momente, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Solicitarea a venit în jurul orei 20 şi a anunţat faptul că într-o locuinţă, dintre localităţile Morişti şi Apahida, se află un adult şi 4 copii care acuză stări de rău”, a transmis, joi seară, ISU Cluj.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru stingerea incendiilor şi un echipaj SAJ.

Echipele medicale au găsit patru minori, cu vârste cuprinse între trei şi opt ani, şi o femeie, în vârstă de aproximativ 60 ani, în stare de conştienţă, dar somnolentă.

"Conform măsurătorilor făcute în spaţiile interioare ale locuinţei, de către echipajele operative, s-au identificat concentraţii ridicate de dioxid de carbon în interiorul locuinţei.

Astfel, a fost solicitată în sprijin a doua ambulanţă SAJ pentru transportul tuturor persoanelor consultate la spital", a mai transmis ISU Cluj.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close