Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie s-a "relaxat" dezbrăcată într-un parc din Arad, ca pe plaja de nudiști. Trecătorii șocați au sunat la poliție

O femeie s-a "relaxat" dezbrăcată într-un parc din Arad, ca pe plaja de nudiști. Trecătorii șocați au sunat la poliție

O femeie din Caracal, aflată în trecere prin Arad, a fost amendată după ce a făcut plajă dezbrăcată într-un parc din oraș. Pentru gestul ei a fost sancționată de polițiști.

O femeie s-a "relaxat" dezbrăcată într-un parc din Arad, ca pe plaja de nudiști. Trecătorii șocați au sunat la poliție
Sursa foto: Politia Locala Arad
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2023   •   08:16

"În data de 21.08.2023, în jurul orei 13:00, polițiștii locali arădeni au identificat și amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând 'plajă' 'nud' într-un parc", au transmis reprezentanții Poliției Locale.

"Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, județul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeț din fața unui condominiu.

Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care, expunerea zonelor intime către razele soarelui a și determinat reacția indignată a trecătorilor.

L.F. le-a comunicat polițiștilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenționând să ajungă în cursul zilei în Timișoara, în căutarea unui 'loc de muncă'", au mai precizat polițiștii.

Femeia le-a spus polițiștilor că în Caracal face plajă nud fără să fie sancționată

Femeia le-a declarat agenților de poliție că, după ce și-a cumpărat mâncare de la un supermarket din zonă, a ales să se relaxeze pe un spațiu verde din strada Fulgerului.

Polițiștii i-au întocmit un proces verbal și au amendat-o cu suma de 400 de lei.

Conform legislației în vigoare, suma plătită de contravenientă constituie venit la unitatea administrativ teritorială unde ea își are domiciliul și unde, conform propriilor afirmații, a făcut plajă de maniera menționată fără a fi sancționată.

 

×
Subiecte în articol: nudisti plaja parc Arad
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close