Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiţă de 10 ani, bunica şi mătuşa ei au fost spulberate pe trecerea de pietoni, lângă şcoală, în Sighetu Marmaţiei. A intervenit elicopterul SMURD

O fetiţă de 10 ani, bunica şi mătuşa ei au fost spulberate pe trecerea de pietoni, lângă şcoală, în Sighetu Marmaţiei. A intervenit elicopterul SMURD

Accident cumplit pe o trecere de prietoni de lângă o şcoală din Sighetu Marmaţiei. O fetiţă în vârstă de 10 ani, bunica şi mătuşa ei au fost spulberate de o maşină în timp ce traversau strada. Un elicopter SMURD a fost trimis să o preia pe copila care a rămas prinsă sub autoturism.

O fetiţă de 10 ani, bunica şi mătuşa ei au fost spulberate pe trecerea de pietoni, lângă şcoală, în Sighetu Marmaţiei. A intervenit elicopterul SMURD
Sursa foto: mai.gov.ro
de Paul Ciurari    |    12 Sep 2023   •   14:55

Feţita de 10 ani a fost preluată de un elicopter SMURD, care a venit de la Jibou, şi va fi dusă la Spitalul Judeţean de la Baia Mare pentru tratament de specialitate.

Totul s-a petrecut atunci când fetiţa a ieşit de la şcoală. Bunica şi mătuşa au mers să o ia pentru a o duce acasă. În momentul în care traversau trecerea de pietoni din faţa şcolii, toate trei au fost spulberate de un autoturism care circula, se pare, cu viteză.

Impactul a fost extrem de puternic. Fetiţa a rămas prinsă sub roţile maşinii.

Citeşte şi: Şase fraţi din Buzău au rămas fără părinţi, în prima zi de şcoală, după un cumplit accident la Ţinteşti

Mai mulţi oamenii care erau în zonă au ridicat pur şi simplu maşina şi au scos fetiţa.

La faţa locului au ajuns imediat paramedicii care au reuşit să o intubeze. A fost transportată iniţial la Spitalul din Sighetu Marmaţiei şi apoi transferată cu un elicopter SMURD spre Baia Mare.

Bunica şi mătuşa sunt internate şi ele la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, au leziuni destul de grave, însă medicii spun că viaţa lor nu este în pericol în clipa de faţă.

Citeşte şi: Accident la Vaslui: Eleve pe motocicletă, lovite în plin de un autoturism, în drum spre școală

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, apoi a fost dus la Spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru prelevare de probe biologice, atât pentru alcoolemie, cât şi pentru substanţe interzise.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close