Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident la Vaslui: Eleve pe motocicletă, lovite în plin de un autoturism, în drum spre școală

Accident la Vaslui: Eleve pe motocicletă, lovite în plin de un autoturism, în drum spre școală

Două eleve din Vaslui, care se aflau pe o motocicletă și se îndreptau spre școală, au ajuns la spital după ce au fost lovite în plin de un autoturism.

Accident la Vaslui: Eleve pe motocicletă, lovite în plin de un autoturism, în drum spre școală
Sursa foto: Captură video
de Lili Trifu    |    12 Sep 2023   •   12:47

Accidentul s-a produs în această dimineață, în timp ce elevele se deplasau, pe motocicletă, spre școală, moment în care au fost lovite de un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani.

"La data de 12 septembrie 2023, ora 07.54, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Politiei Municipiului Vaslui, au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în municipiul Vaslui, pe strada Dimitrie Bolintineanu, s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Din primele cercetări efectuate, rezultă că șoferul autoturismului, în vârstă de 38 de ani, din Vaslui, în timp ce se deplasa pe strada Vasile Alecsandri spre strada Dimitrie Bolintineanu, ar fi acroșat un motociclu, condus de o tânără de 18 ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, care circula regulamentar dinspre strada Dimitrie Bolintineanu către Casa de Asigurări de Sănătate", se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

Cele două fete, ambele în vârstă de 18 ani, au fost transportate la spital și se află în afara oricărui pericol.

Citește și: Percheziții la Inspectoratul General de Aviație, făcute de Parchetul European

De asemenea, atât eleva care conducea motocicleta, cât și șoferul mașinii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident IPJ Vaslui motocicleta eleve
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close