Antena 3 CNN Actualitate Locale Final tragic pentru un tată și fiul său. Au încercat să traverseze o cale ferată și au fost loviți mortal de tren

Final tragic pentru un tată și fiul său. Au încercat să traverseze o cale ferată și au fost loviți mortal de tren

Final tragic pentru un tată și fiul său. Au încercat să traverseze o cale ferată și au fost loviți mortal de tren
Sursa foto: foto: Pandurul
28 Noi 2017   •   23:58

Doi localnici din Târgu Jiu, tată și fiu, au avut parte de un final tragic marți seara. Bărbatul de 48 de ani și fiul său, în vârstă de 16 ani, se aflau într-o căruță și, în drumul lor spre casă, au traversat o cale ferată printr-un loc nepermis. Acel moment de neatenție le-a adus finalul, căci au fost spulberați de tren, atât ei, cât și calul care trăgea căruța. 

Mecanicul de locomotivă a reușit să oprească trenul după câteva sute de metri și a așteptat zeci de minute pe calea ferată până când anchetatorii sosiți la fața locului au încheiat cercetările. 

Localnicii au făcut un drum în locul respectiv pentru a scurta traversarea cu căruța, însă acesta nu este semnalizat sau luminat, fiind un risc foarte mare pentru producerea altor accidente. 

„Nu eram atenți că vă dați seama plecasem din gara de la Târgu Jiu de nici un minut și ne căutam locuri. L-am auzit pe mecanic strigând să sunăm la 112 că a lovit pe cineva pe calea ferată. A coborât săracul să se uite ce s-a întâmplat, dar ce mai putea face? Am înțeles că sunt doi morți”, a povestit un călător, conform Pandurul

Oamenii legii fac cercetări în acest caz pentru afla cum s-a produs accidentul cu exactitate. 

×
Subiecte în articol: tren cale ferata tata fiu
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close