Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiul unui om de afaceri din Brăila, prins cu 4 kg de aur, arme și 400.000 de euro în mașină. Bărbatul conducea băut, drogat și fără permis de conducere

Fiul unui om de afaceri din Brăila, prins cu 4 kg de aur, arme și 400.000 de euro în mașină. Bărbatul conducea băut, drogat și fără permis de conducere

Fiul unui cunoscut afacerist din Brăila, a fost prins beat la volan și fără permis de conducere. Bărbatul avea în autoturism peste 400.000 de euro, patru kilograme de aur și 7.000 de lei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2024   •   13:36

Fiul unui cunoscut afacerist din Brăila, a fost prins în trafic fără permis, cu o alcoolemie de 0,07 mg/l.

Polițiștii au descoperit asupra sa și în vehicul “obiecte tăietor-înțepătoare, peste 400.000 de euro, 4 kg de aur și 7.000 de lei”.

Potrivit unui comunicat de presă, polițiștii au oprit miercuri seară, în jurul orei 19:00, în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Unirii din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, brăileanul a fost testat și cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezență a substanţelor psihoactive.

Poliția precizează că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, în urma controlului efectuat, asupra sa și în vehicul au fost descoperite obiecte tăietor-înțepătoare, peste 400.000 de euro, 4 kg de aur și 7.000 de lei.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și spălare de bani.

×
Subiecte în articol: Brăila băut la volan droguri aur
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close