Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiul unui politician, acuzat că a tras cu pistolul spre o vecină pentru că ar fi staționat pe locul lui de parcare

Fiul unui politician, acuzat că a tras cu pistolul spre o vecină pentru că ar fi staționat pe locul lui de parcare

Fiul unui fost parlamentar român a tras cu pistolul spre vecina lui pentru că aceasta ar fi staționat câteva minute pe locul lui de parcare. Politicianul a amenințat-o pe femeie de față cu Poliția însă forțele de ordine nu au făcut nimic.

de Paul Ciurari    |    Ioana Mircea    |    08 Feb 2024   •   17:20

Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar de Iași, Traian Dobre, este acuzat că a tras cu un pistol în mașina în care se afla o femeie. 

Acesta ar fi ieșit la geamul apartamentului său să o amenințe pe femeie, care de fapt, era vecina lui, și să o înjure că i-ar fi ocupat locul de parcare.

Ulterior acesta s-a dus până în casă și a ieșit la geam cu un pistol cu bile și a început să tragă spre mașină distrugând inclusiv geamul autoturismului.

Femeia și soțul ei au sunat la 112. La fața locului mai mulți polițiști și jandarmi, iar la scurt timp a apărut și fostul parlamentar însoțit de bodyguardul său. Dacă acesta avea la început un ton împăciuitor, în cele din urmă a început să o amenințe pe femeia respectivă, chiar de față cu polițiștii, iar aceștia nu au făcut nimic.

Fiul fostului parlamentar nu este la primul incident împotriva legii. Acesta a fost condamnat deja la un an și două luni de închisoare cu suspendare după ce a lovit un bărbat.

×
Subiecte în articol: pistol Iași
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close