Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini din restaurantul unde a avut loc crima de la petrecerea cu vedete, în Padina | Cei trei suspecți au fost reținuți

Imagini din restaurantul unde a avut loc crima de la petrecerea cu vedete, în Padina | Cei trei suspecți au fost reținuți

Crima a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. După o petrecere cu dedicaţii, la care participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia, un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal.

Imagini din restaurantul unde a avut loc crima de la petrecerea cu vedete, în Padina | Cei trei suspecți au fost reținuți
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2024   •   20:07

Crima ar fi avut loc după un conflict spontan iscat între victimă şi trei frați care fac parte din temuta grupare interlopă Fabian.

Este vorba despre Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin, membrii uneia dintre cele mai temute grupări interlope din București, acuzată, de-a lungul timpului, de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune.

Gruparea este condusă de condusă de Marin Fabian, soțul cunoscutei vrăjitoare Sidonia.

Surse judiciare spun că asasinul ar fi Marin Laurențiu, zis Solomon. Cei trei s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere. A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara acestuia.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița susţin că cei trei agresori, care au vârste cuprinse între 19 și 32 ani, l-au omorât pe bărbat cu 20 de lovituri de macetă.

Antena 3 CNN a prezentat imagini din restaurantul unde a avut loc incidentul.

Ulterior crimei, cei trei interlopi ar fi fugit din hotel cu o mașină, dar au fost blocati de polițiști in apropierea hotelului de lux unde s-a petrecut asasinatul.

”Au fost instituite filtre rutiere, în urma acestor activități, fiind depistat un autoturism în care se aflau trei persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. Inițial, acești bărbați au fost conduși la sediul Poliției Fieni, apoi au fost duși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, acolo unde vor fi audiați.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. Doresc să menționez că cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, a precizat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

În acest moment, cei trei frați sunt reținuți.

Alex Velea a fost și el audiat de polițiști ca martor. Cântărețul a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea. Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului.

Bărbatul înjunghiat mortal avea 41 ani, era tatăl a doi copii și era un cunoscut om de afaceri din Târgoviște.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close