Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini care îți vor tăia respirația, surprinse în Munții Bucegi: "Nu pot să cred că e real"

Imagini care îți vor tăia respirația, surprinse în Munții Bucegi: "Nu pot să cred că e real"

Zăpada care s-a așternut zilele acestea peste țara noastră a creat peisaje care îți taie respirația. Mai multe imagini fabuloase au fost surprinse în Munții Bucegi.

Imagini care îți vor tăia respirația, surprinse în Munții Bucegi: "Nu pot să cred că e real"
Sursa foto: Facebook | Radu Manta
de Ioana Mircea    |    22 Ian 2024   •   23:52

Stația de Meteorologie din Vârful Omu, care se află la o altitudine de peste 2.500 de metri, a fost "îmbrăcată", zilele acestea, complet în zăpadă și gheață. Rezultatul îți taie respirația.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți să vedeți imaginile surprinse la Stația de Meteorologie din Vârful Omu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Totul a fost surprins în mai multe imagini de meteorologul Radu Manta și postate pe pagina de Facebook. Acestea au devenit virale pe internet.

Citește și: Fenomen rar, petrecut la minus 24 de grade Celsius. Imagini desprinse din filmele SF

În cadrul fotografiilor se poate observa cabana meteorologilor îmbrăcată într-un strat gros de zăpadă ce dă impresia că scena este ruptă dintr-un basm. Fotografiile au strâns peste 1.500 de aprecieri.

"Nu pot să cred că e real." "O imagine de poveste! Sa fiți fericiti ca ați intrat pe acel tărâm!" "Ești binecuvântat cu atâta frumusețe! Ești mai aproape de Dumnezeu!", sunt câteva dintre comentariile la postare.

×
Subiecte în articol: zapada Vârful Omu Bucegi
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close