Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamă și fiică, găsite moarte de poștas, într-o casă din Vaslui. Polițiștii au mai făcut o descoperire macabră când au ajuns la fața locului

Mamă și fiică, găsite moarte de poștas, într-o casă din Vaslui. Polițiștii au mai făcut o descoperire macabră când au ajuns la fața locului

Un poștaș a găsit două femei moarte, într-o casă din Vaslui. Acesta a alertat imediat Poliția, iar după sosirea echipajelor a fost făcută încă o descoperire macabră.

de Paul Ciurari    |    10 Feb 2024   •   13:45

Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost găsite moarte într-o locuință din localitatea Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

Poliția face cercetări în acest caz. Potrivit IPJ Vaslui, polițiștii au fost sesizați vineri, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuință din localitatea Ștefan cel Mare sunt două femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon.

În urma cercetărilor făcute, în locuință au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare și un bărbat.

Totodată, o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice, a fost depistată în locuință, și a fost internată, pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale, la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzelor deceselor.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

×
Subiecte în articol: Vaslui cadavre postas mama fiica
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close