Antena 3 CNN Actualitate Locale Maşină făcută praf de tencuiala căzută de pe un bloc din Constanţa: "Voi cere despăgubiri"

Maşină făcută praf de tencuiala căzută de pe un bloc din Constanţa: "Voi cere despăgubiri"

O mașină parcată în faţa unui bloc din Constanţa a fost serios avariată, după ce mai multe bucaţi din tencuială au căzut peste ea.

Maşină făcută praf de tencuiala căzută de pe un bloc din Constanţa: "Voi cere despăgubiri"
Sursa foto: GettyImages | Replicaonline.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2024   •   18:37

Incidentul a avut loc ieri, în zona gării din Constanţa. Proprietara mașinii, cadru didactic, care venise ca supraveghetor la simulările pentru clasa a VIII-a, a avut un adevărat şoc când şi-a găsit autoturismul grav avariat de bucăți din tencuiala care s-a desprins de pe bloc

Pagubele sunt semnificative. A fost o minune că proprietara nu se afla în mașină, la momentul producerii evenimentului, în caz contrar, s-ar fi produs o tragedie.

"Când am ajuns la mașină, bucățile cădeau în continuare, nu am putut să mă apropii. De la ultimul etaj cădeau, de pe acoperiș.

Nu se lucra la acoperiș. E posibil ca de la vânt să fi căzut, nu știu. La fața locului a venit Poliția Locală, Poliția Rutieră, Pompierii”, a declarat proprietara mașinii pentru replicaonline.ro.

Femeia este hotărâtă să ceară despăgubiri asociației locatarilor de la blocul respectiv.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close