Antena 3 CNN Actualitate Locale Şantaj de 119.000 euro, pus la cale de doi clujeni. Poliţia i-a prins în flagrant cu banii de la una din victime

Şantaj de 119.000 euro, pus la cale de doi clujeni. Poliţia i-a prins în flagrant cu banii de la una din victime

Doi clujeni, bărbat şi femeie, au pus la cale un șantaj de 119.000 de euro. Metoda prin care au obținut banii şi cum au fost prinşi în flagrant de poliţişti.

Şantaj de 119.000 euro, pus la cale de doi clujeni. Poliţia i-a prins în flagrant cu banii de la una din victime
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2024   •   20:20

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani din județul Caras-Severin și o femeie de 47 de ani din județul Timiș, cei doi fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Din 16 februarie și până în prezent, aceștia sunt bǎnuiți de faptul cǎ, invocând arestarea unei persoane în străinătate, ar fi exercitat presiuni asupra persoanelor vătămate, primind de la aceștia suma de aproximativ 119.000 euro.

Luni, bărbatul și femeia au fost depistați în flagrant pe raza comunei Gârbau, având asupra lor suma de 20.000 euro, pe care ar fi obținut-o anterior de la una dintre victime.

În urma probatoriului administrat, fațǎ de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind conduși și predați reprezentaților CRAP Alba, respectiv CRAP Sălaj.

În urma prezentării în fața instanței, cei doi au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

×
Subiecte în articol: prinși în flagrant Cluj santaj
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close