Antena 3 CNN Actualitate Locale Microbuz răsturnat pe centura oraşului Gherla, după ce şoferul a adormit la volan | Trei persoane au fost rănite

Microbuz răsturnat pe centura oraşului Gherla, după ce şoferul a adormit la volan | Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat pe centura oraşului Gherla. Accidentul s-a produs după ce şoferul a adormit la volan.

Microbuz răsturnat pe centura oraşului Gherla, după ce şoferul a adormit la volan | Trei persoane au fost rănite
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2023   •   11:56

Un microbuz în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat pe centura orașului Gherla, după ce șoferul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a adormit la volan.

Șoferul a pierdut controlul asupra direcției autovehiculul, lovind un parapet, după care s-a răsturnat în decor, pe sensul de deplasare Cluj-Napoca - Dej.

Citește și: O mașină de raliu a spulberat un tânăr de 17 ani, la Drobeta-Turnu Severin. Momentul a fost filmat

Trei persoane au fost rănite, printre care o femeie de 49 de ani, un tânăr de 19 și un minor de 9 ani. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

“Echipajele noastre au fost solicitate la un accident rutier petrecut pe centura Gherla - Bunești, unde s-a raportat un microbuz răsturnat. Din primele informații, nu există victime încarcerate, toți ocupanții reușind să iasă. La fața locului se deplasează două autospeciale de la Detașamentul Dej, o ambulanță SMURD și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean. 

Forțele noastre au ajuns la fața locului. 5 persoane sunt evaluate până acum de către echipajele medicale, fiind conștiente și cooperante”, precizează salvatorii SMURD.

Conform Știri de Cluj, un bărbat de aproximativ 20 de ani și un minor au fost transportați la spitalul din Gherla. Ambii prezintă excoriații și leziuni la nivelul membrelor.

×
Subiecte în articol: accident în Cluj Gherla
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close