Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi minori sunt cercetaţi după ce au distrus sigla Primăriei Ploieşti pentru un selfie

Doi minori sunt cercetaţi după ce au distrus sigla Primăriei Ploieşti pentru un selfie

Doi minori sunt cercetați după ce au distrus sigla Primăriei Ploieşti pentru o fotografie pentru reţelele de socializare.

Doi minori sunt cercetaţi după ce au distrus sigla Primăriei Ploieşti pentru un selfie
Sursa foto: zdp.ro
de Claudia Popovici    |    07 Ian 2022   •   16:38

Potrivit IPJ Prahova, incidentul a avut loc joi, 6 ianuarie, în jurul orei 20:00, în zona centrală a orașului Ploieşti. Acolo, doi minori cu vârstele de 13 şi respectiv 15 ani au distrus panoul ornamental cu inscripția Ploieşti, după ce au vrut să facă o fotografie pentru reţelele de socializare.

Mai exact, minorul de 13 ani s-a urcat cu picioarele pe panoul ornamental cu inscripția Ploieşti, amplasat în faţa Primăriei. Astfel, litera „O” care face parte din cuvântul „Ploieşti”, s-a spart, cazul ajungând în atenţia Poliţiei, care a deschis dosar penal.

Doi minori sunt cercetați după ce au distrus sigla Primăriei Ploieşti pentru un selfie

„Poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizați de către un echipaj din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti despre faptul că un minor din Ploieşti ar fi distrus una din literele cuvântului PLOIEŞTI situat în faţa Primăriei municipiului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere”, transmite IPJ Prahova, citat de presa locală.

Mai mult, părinţii celor doi tineri au fost amendați contravențional conform prevederilor Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare, „pentru nesupravegherea acestora”.

De asemenea, poliţiştii au luat legătura cu reprezentanții Primăriei Municipiului pentru a evalua pagubele produse. 

×
Subiecte în articol: Primăria Ploieşti minori selfie
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close