Antena 3 CNN Actualitate Locale Mormane de gunoi, aruncate cu excavatorul într-un cimitir din Craiova. Amendă de 50.000 de lei

Mormane de gunoi, aruncate cu excavatorul într-un cimitir din Craiova. Amendă de 50.000 de lei

Mormane întregi de gunoi au fost aruncate, cu ajutorul unui excavator, în incinta unui cimitir din Craiova, inclusiv peste morminte.

Mormane de gunoi, aruncate cu excavatorul într-un cimitir din Craiova. Amendă de 50.000 de lei
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Aug 2023   •   20:55

Mormanul de gunoi a fost aruncat în cimitirul din Craiova la ordinul unei afaceriste, care deține un teren în apropiere.

Se pare că femeia a strâns deșeurile aflate pe terenul pe care îl deține cu ajutorul unui excavator și a decis, ulterior, să le arunce peste gard, în incinta cimitirului.

Mai mult, potrivit declarațiilor administratorului cimitirului, gunoiul a fost aruncat peste mormintele amenajate pentru înhumarea persoanelor fără aparținători.

Octavian Mateescu, șeful Poliției Locale Craiova, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre acest caz.

Citește și: Șoferul de 19 ani, care a spulberat opt oameni la 2 Mai, își vindea hainele de firmă pentru droguri

"Ne-a surprins și pe noi, pentru că n-am auzit în țară să se fi mai întâmplat ceva de genul acesta, anume ca tone de gunoi să fie aruncate peste gard, într-un cimitir.

Dumneaei a aruncat această grămadă de gunoi peste un amplasament unde sunt amenajate morminte, unde sunt înhumate persoanele fără aparținător.

Pe lângă latura civilă a faptei dumneaei, care a fost sancționată de către Poliția Locală cu o amendă de 50.000 lei, suntem convinși că fapta aceasta întrunește și elementele constitutive ale unei infracțiuni, motiv pentru care au fost sesizate instituțiile care au în domeniu cercetarea penală a unor astfel de fapte", a spus Octavian Mateescu, șeful Poliției Locale Craiova.

Pe lângă amendaa de 50.000 de lei, femeia riscă acum și un dosar penal.

×
Subiecte în articol: gunoi cimitir Craiova
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close