Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bătrâni din Mureş au fost găsiţi morţi în casă. Legiştii au stabilit că decesul a survenit din cauza frigului

Doi bătrâni din Mureş au fost găsiţi morţi în casă. Legiştii au stabilit că decesul a survenit din cauza frigului

Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi în casă, vineri, în judeţul Mureş, legiştii stabilind că decesul a survenit din cauza frigului şi a unei uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon.

Doi bătrâni din Mureş au fost găsiţi morţi în casă. Legiştii au stabilit că decesul a survenit din cauza frigului
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2024   •   21:09

Polițiștii mureșeni au stabilit că cele două persoane găsite moarte într-o locuință din Câmpenița sunt un bărbat de 92 de ani și o femeie de 77 de ani.

"Trupurile celor doi au fost transportate la I.M.L Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei, concluziile provizorii arătând faptul că decesul acestora ar fi survenit ca urmare a hipotermiei prin expunere la frig si intoxicației ușoare cu monoxid de carbon", au stabilit, din primele cercetări, polițiștii.

Cercetările sunt continuate în urmărire penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

Români răpuși de frig în locuințe neîncălzite. Ce spune Poliţia

"La data de 26 ianuarie 2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din Câmpeniţa, două persoane, respectiv un bărbat, de 92 de ani, şi o femeie, de 77 de ani, au fost găsite decedate.

La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi Serviciului Criminalistic Mureş sub coordonarea procurorului criminalist, pentru desfăşurarea de activităţi specifice de cercetare penală", a transmis, vineri seară, IPJ Mureş.

Citeşte şi"Stă și doarme în frig". Povestea impresionantă a românului care a ajuns să trăiască pe străzile din Italia, după ce soția lui a fost răpusă de o boală cruntă

România este lovită de un nou val de aer rece, care aduce temperaturi mult mai scăzute față de normalul perioadei.

Furtuna Isha, care a făcut ravagii în Europa, lovește România. 

Viscolul și vremea rea și-au făcut simțită prezența în jumătate din țară, acolo unde vântul bate cu peste 100 de km pe oră.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close