Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit pe loc după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod, în Iași

Un bărbat a murit pe loc după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod, în Iași

Un motociclist a intrat frontal într-un cap de pod din localitatea Chicerea din județul Iași. Bărbatul a murit pe loc.

Un bărbat a murit pe loc după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod, în Iași
Sursa foto: ISU Iași
de Ioana Mircea    |    29 Mar 2024   •   15:18

Tragedie în Iași! Un motociclist a murit în urma unui accident în localitatea Chicerea, comuna Tomești, județul Iași. Potrivit primelor informații, motociclistul și-a pierdut controlul și a intrat cu viteză într-un cap de pod, iar impactul a fost fatal.

Autoritățile au fost alertate imediat și la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Cu toate eforturile depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

"Accident rutier produs în localitatea Chicerea, comuna Tomești, unde o motocicletă a intrat într-un cap de pod. Din păcate, motociclistul a suferit leziuni grave și a fost declarat decedat. La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, un echipaj de primă intervenție și un echipaj cu medic de la SAJ Iași", au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Cauza exactă a accidentului rămâne încă necunoscută, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii tragediei, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Iași accident motociclist
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close