Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din România care spală cizmele cetățenilor supărați pe lucrările din comună: "Puteți vedea că au avut parte de un tratament gingaș"

Primarul din România care spală cizmele cetățenilor supărați pe lucrările din comună: "Puteți vedea că au avut parte de un tratament gingaș"

Primarul unei comune din județul Arad s-a apucat de spălat cizme, după ce o femeie și-a lăsat încălțămintea plină de noroi pe pervazul casei edilului, supărată pe lucrările din sat.

Primarul din România care spală cizmele cetățenilor supărați pe lucrările din comună: "Puteți vedea că au avut parte de un tratament gingaș"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    14 Dec 2023   •   18:55

Primarul Iosif Bimbo, din comuna arădeană Livada, s-a apucat de spălat cizme pline cu noroi, după ce o localnică și-a lăsat încălțările murdare pe pervazul edilului.

Prin acest gest femeia și-a arătat în acest fel nemulțumirea față de noroiul provocat de lucrările care se fac în comună pentru introducerea canalizării.

Deloc supărat, Iosif Bimbo a așezat cizmele sub bradul de la primărie, apoi s-a înarmat cu mănuși și s-a apucat de spălat, în timp ce era filmat.

"Mai nou, la modă se trimit primarului pantaloni și alte lenjerii. Azi au fost lăsate la curățat o pereche de cizme de damă. Conform pozelor, acum pot fi luate curate. Vine Crăciunul, așa că, cu drag, stimate proprietar sau purtător de cizme, am coborât acolo unde sunteți și v-am îndeplinit fantezia.

Vizionați filmarea, de unde puteți vedea că au avut parte de un tratament gingaș. Asta pentru că se apropie Sfintele Sărbători și trebuie să fim mai buni. Dar să nu vă obișnuiți cu astfel de idei, pentru că o dată pe an este Crăciunul, ocazie cu care vă și transmit să aveți parte de Sărbători fericite… în cizmulițele curate“, a spus primarul Iosif Bimbo.

Posted by Primar Livada on Thursday, 14 December 2023

"Nu este exclus ca doamna sau alți locuitori să își aducă pe viitor chiar pantalonii sau alte accesorii pentru spălare. Nicio problemă. Le spălăm cu drag. Poate chiar vom introduce în organigrama primăriei pentru anul viitor un nou serviciu specializat de spălare. Poate fi chiar profitabil, iar banii să ajungă la buget", a glumit primarul.

Videoul cu primarul care spală cizmele a devenit viral pe pagina de socializare Facebook. 

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close