Antena 3 CNN Actualitate Locale Record la asfaltare pe o stradă din Cluj cu ocazia vizitei unui membru al Casei Regale britanice | Reacţia primăriei

Record la asfaltare pe o stradă din Cluj cu ocazia vizitei unui membru al Casei Regale britanice | Reacţia primăriei

50 de metri dintr-o șosea din Cluj au fost asfaltați în timp record cu ocazia vizitei unui membru al casei regale britanice.

Record la asfaltare pe o stradă din Cluj cu ocazia vizitei unui membru al Casei Regale britanice | Reacţia primăriei
Sursa foto: Facebook Ana Maria Catalina
de Claudia Popovici    |    13 Oct 2022   •   21:45

Se întâmplă în România, pe strada Iuliu Maniu din Cluj-Napoca, acolo unde, potrivit presei locale, se lucrează din greu de mai bine de 2 luni.

Vizita Prințului Edward a determinat comunitatea să facă un efort şi totodată să bată orice record de viteză la capitolul asfaltare. Şi totul pentru ca membrul Casei Regale britanice să ajungă în condiţii optime la un restaurant. 

Vorbim de asfaltarea a 50 de metri din strada Iuliu Maniu din Cluj-Napoca, lucrare care a fost comandată în regim de urgenţă direct de patronii localului în care urma să ia cina fratele Regelui Charles al III-lea. 

Mai exact, ieri, în timp record o echipă de muncitori au asfaltat rapid doar 50 de metri de stradă. Restul șantierului a fost ascuns în spatele unor panouri, asfaltarea urmând a fi finalizată de primărie conform proiectului inițial. 

"Primăria nu o să deconteze niciun ban în plus", a transmis ferm autoritatea locală, potrivit observatornews.ro.

Prinţul Edward a venit la Cluj pentru a participa la forumul Fundaţiei The Duke of Edinburgh's International Award, înfiinţată de Casa Regală britanică, iar mâine se va întoarce în Anglia cu un avion de linie. 

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close