Antena 3 CNN Actualitate Locale Duminica Floriilor la catolici. Restricții de circulație în Bucureşti

Duminica Floriilor la catolici. Restricții de circulație în Bucureşti

În duminica Floriilor catolice, în Bucureşti are loc o procesiune religioasă ce a dus la impunerea de restricţii de circulaţie.

Duminica Floriilor la catolici. Restricții de circulație în Bucureşti
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    22 Mar 2024   •   21:42

Duminică, între orele 14.30 și 16.00, va avea loc în București procesiunea religioasă „Duminica Floriilor”, organizată de Arhiepiscopia Romano-Catolică București. Jandarmeria anunță că va fi prezentă la eveniment pentru a-i ajuta pe participanți să ajungă și apoi să plece în siguranță.

Procesiunea religioasă se va desfășura după următorul program:

- în intervalul orar 14:30-15:00, adunarea participanților la Biserica Franceză Sacre Coeur

- în intervalul orar 15:00-16:00, deplasare pe traseul: Biserica Franceză - Statuia Aviatorilor - bd. Aviatorilor - Piața Victoriei - Calea Victoriei - str. General Berthelot - Catedrala Sf. Iosif.

Deplasarea se va face pe banda I de circulație, pentru bd. Aviatorilor și pe Calea Victoriei, cu restricţionarea circulaţiei rutiere.

„Jandarmeria Capitalei recomandă persoanelor care vor participa la această procesiune religioasă, dar şi celorlalţi cetăţeni, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile forțelor de ordine, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.
Pentru a veni în sprijinul celor prezenţi la această importantă sărbătoare religioasă, se vor institui dispozitive de ordine şi siguranţă publică, astfel încât să fie evitate aglomerările de persoane sau alte incidente”, transmite Jandarmeria.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close